John McVeity Centre

Client

City of Playford

Value

$7.7m

Delivery Method

Fixed Lump Sum

John McVeity Centre

Community & Recreation Facility

Partek were successfully engaged by the City of Playford after working closely with the client, architect, consultants and quantity surveyor to bring the project under budget.

The John McVeity Project consists of the construction of a new foyer area and entry containing a reception office and café area, an administration building, a state of the art gymnasium, a large female and male change rooms facilities, a community hub/building, the refurbishment and extension to an existing sports hall and a substantial car park with landscaping.

Partek tirelessly provided the most economical solutions to inevitable problems that arose during construction.

Michael Honey / Star of the Sea School