Loreto College

Client

Loreto College

Value

$1.6m

Delivery Method

Fixed Lump Sum

Loreto College

Old Scholars Science Centre

The Loreto College Old Scholars Science Centre project comprised of the refurbishment of the existing science department including the addition of new & improved laboratories, informal learning areas and breakout spaces.

Bringing natural light and colour into the upgraded Science Wing which also seamlessly blends into an external courtyard and outdoor learning area featured by a translucent spiral shade sail, terraced amphitheater and native gardens creating a diverse learning environment for Loreto Students.

The project was a complex and demanding site that required a high level of detail and used many new technologies. This complex environment led to inevitable challenges that they embraced and delivered very successfully.

Alex Marshall / SA CARE